Vorige Volgende

Het doel van de Basiscursus Bijenhouden is om mensen die geïnteresseerd zijn in honingbijen te leren verantwoord met bijenvolken om te gaan en ze vakbekwaam te behandelen.

De cursus bestaat uit een aantal theorielessen en een aantal praktijklessen, met mogelijk een excursie ingepland. De cursus wordt afgesloten met een test/examen, waarna u het NBV-diploma krijgt overhandigd. Tijdens het jaar waarin u de cursus volgt bent u gratis lid van de NBV en ontvangt u het NBV vakblad Bijenhouden. Tevens wordt u ingeschreven voor de ontvangst van Imkernieuws, de digitale nieuwsbrief van de NBV. En u bent lid van onze vereniging!

Cursussen 2018:

De cursussen voor 2018 zijn al volgeboekt. Wil zo’n cursus wellicht in 2019 volgen, of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@bijenverenigingzwolle.nl